am lipsit de pe forum in ultimul timp pt ca sunt fff ocupat , nu am mai luat jante imi bag picioarele in ele am schimbat cauciucurile si gata cu 20 de lei am rezolvat-o si am pus ca roata de rezerva un cauciuc de iarna mi-am pus asa ceva pe masina si asta e poate gasesc pe parcursul anului ceva misto si schimb si cauciucurile de pe spate dupa cum se vede in poza erau putin strambe dar le-am indreptat dupa aia ...nu am mai facut poza ca mi-a fost lene
`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·
Collapse
X
-
da nu mai bine scoateai vechile membrane de cauciuc de pe pedalier si apoi le puneai pe astea de metal ?
Comment
-
Dupa cum se vede, acele "chestii" sunt aftermarket ! Tind sa cred ca atunci cand vei avea talpa piciorului umeda , vei cam aluneca pe ele si nu e chiar asa de bine!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
lasa frate k nu-i nimic presul ala l-am pus k atingeau suruburile de la pedale mocheta si imi era frica sa nu o sparga , am scos si cauciucul ala de sub ele k nu stateau bine , si cu jantele le las la anul , sg problema e ca nu pot sa arunc asa banii pe jante si sa numai merg in vacanta , mai bine ii dau pe benzina :d si acuma serios chiar vroiam sa iau janteLast edited by user2000; 5 April 2011, 10:33.
Comment
-
concediu ... as vrea eu pai ... noutati nimic , nici nu am mai intrat nici pe mess k am fost f ocupat ieri am vrut sa verific placutele numai ca @@@@-!#!!&^$@*$&%@ care mi-au schimbat cauciucurile mi-au strans prezoanele asa de tare ce nu am putut sa le desfac F&^@&$*# -sii si gata k le umplu frigiderul de paste ) si doar le-am zis sa nu le stranga tare , si cam asta e , in rest nimic voi ce ziceti cand vopsesc pleoapele sa le mai dau si cu lac ? sau numai cu primer si cu vopsea ?
Comment
-
super nautati am cumparat un sampon nou si i-am facut o baie ))) si cred ca vineri ii mai fac una ca doar vine pastele nu ? si schimb acum poza de la avatar am si uitat de ea
Comment
-
Comment